برای راهاندازی یک کسب و کار جدید شما در ابتدا نیاز به یک ایده خوب و متفاوت دارید. البته بین داشتن یک ایده خوب و راهاندازی موفق یک کسب و کار تفاوت زیادی وجود دارد.
بسیاری از شرکتهای بزرگ مانند گوگل، فیس بوک و … زمانی یک استارتآپ کوچک بودهاند؛ بنابراین برای داشتن شروعی موفق در کسب و کار شما نیاز به مشاوره و راهنمایی دارید. در مبحث اصول و قوانین راه اندازی کسب و کار موفق ما باید ابتدا عنوان کارآفرین را تعریف کنیم. کارآفرین به فردی میگویند که ایده کسب و کار جدید و نوآورانه دارد و علاقمند به ریسک اجرای ایده های خود است و قدرت بر عهده گرفتن نقش رهبری، سازماندهی و مدیریت کسب و کار را دارد.
یک کارآفرین فردی است که به جای فعالیت به عنوان یک کارمند یا کارگر ، کارهای کوچک را انجام می دهد و تمام خطرات و منفعت های این سرمایه گذاری را در بر می گیرد. فرد کارآفرین معمولا به عنوان یک نوآور، منبع ایده های جدید برای تولید و عرضه کالاها، خدمات و راه اندازی کسب و کار شناخته می شود.کارآفرینان در هر اقتصاد نقش حیاتی ایفا می کنند. افرادی که مهارت و خلاقیت های لازم برای پیش بینی نیازهای فعلی و آینده و ارائه ایده های جدید به جامعه را دارند.
برای راه اندازی یک کسب و کار شما نیاز به ایده دارید. برای تبدیل ایده به یک کسب و کار شما نیاز به طی کردن مراحل زیر دارید.
- -چالشهای راهاندازی یک کسب و کار را در نظر بگیرید.
- -برای حفاظت از داراییهای شخصی، یک شرکت ثبت کنید.
- -طرح کسب و کار خود را بنویسید.
- -بودجه لازم را تأمین کنید.
- -از افراد متخصص و مناسب بهره بگیرید.
- -مکان شرکت را انتخاب کنید و وبسایت خود را طراحی کنید.
- -تبدیل به متخصص بازاریابی شوید.
- -ارزش قابل ارائه و نقاط تمایز خود را مشخص کنید.
- -پایگاه مشتریان خود را بسازید.
- -کسب و کارهای رقیب را به صورت جامع بررسی کنید.
- -برای هر اتفاقی آماده باشید.
باید بدانید بدون ثبت یک شرکت، داراییهای شخصی شما به دلیل مسئولیت و بدهیهای کسب و کارتان، در معرض خطر قرار میگیرند. البته این کار صد درصد از داراییهای صاحبان شرکت محافظت نمیکند، اما احتمال ریسک را به شدت کاهش میدهد. همچنین اقدامات لازم برای حافظت از مالکیت معنوی محصولات و خدمات باید انجام گیرند.
برای مطالعه بیشتر در مورد ثبت شرکت مطالعه مطلب «ثبت شرکت» توصیه میشود.
قدم بعدی این است که باید ایده خود را به یک بیزنس پلن تبدیل کنید. کسب و کارهایی که با تدوین بیزنس پلن کار خود را آغاز میکنند، جوانب امور را بهتر میسنجند و در مورد چالشهای پیش رو دیدگاه بهتری دارند. طرح تجاری به زبان ساده، شرح مکتوب آینده شرکت شما است و فعالیتهای آن را مشخص میکند. به طور معمول، استراتژیهای 3 تا 5 سال اول کسب و کار، توسط بیزنس پلن تعیین میشود. توصیه میشود برای اطلاعات بیشتر طرح توجیهی کسب و کار را مطالعه فرمایید.
چیزی که شما به عنوان کارفرما باید به آن توجه ویژه داشته باشید جریان درآمد کسب و کارتان و مهمتر از آن، تصمیم عاقلانه در مورد هزینههاست. علاوه بر این شما باید بهخوبی با مسیرهای تامین منابع مالی مورد نیاز مثل وام، سرمایهگذاران، شرکتهای شتابدهنده و… آشنا باشید.
همینطور شما باید هوش مالی خوبی داشته باشید، در جریان بازار باشید، اندکی بتوانید شرایط بازار را پیشبینی کنید، بدانید تورم یا رکود چه تاثیری بر کسب و کارتان دارد و… . کارآفرینی و راه اندازی یک کسب و کار نوپا کار راحتی نیست و قطعاً مستلزم بررسی اصولی چالش های پیشروست. البته بررسی به تنهایی و بدون مشاوره راه اندازی کسب و کار نیز میسر است ولی همانگونه که میدانید راهنمایی فردی بیرونی که تجربیات و پیش فرض های متفاوتی با شما دارد قطعاً در تسهیل تصمیم گیری و اجرایی نمودن مقدمات کار بسیار مفید خواهد بود و میتواند نوع نگاه شما را تغییر دهد.
از جمله کارهایی که در مشاوره راه اندازی کسب و کار انجام میشود، بررسی مشکلات موجود در سر راه یک کارآفرین و ارائه راهکارهای مناسب برای حل و رفع آن است. کارشناسان و متخصصین مشاوره کسب و کار با توجه به بینش دقیق و کاملی که از بازار کار دارند و تجربیاتی که طی سالیان دراز از نمونه های کارآفرینی به دست آوردند و شناختی که نسبت به روند تغییرات بازار دارند، میتوانند راهنمایان خوبی برای راه اندازی کسب و کار شما باشند.
کارشناسان ما در ثبت رایزن آماده خدمت رسانی به شما عزیزان در جهت شروع یک کسب و کار موفق و داشتن آینده ی کاری تضمین شده هستند.
برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.
دیدگاهی یافت نشد